meesterschap

Voor advocaten die meer uit hun carrière en leven willen halen en die in een half jaar een ware transformatie willen doormaken

de weg naar succes

Ook als ervaren advocaat in loondienst ben je toch een soort ondernemer. Je dient immers een eigen praktijk op te bouwen, een commerciële instelling te hebben, te netwerken, taken te delegeren, mensen aan te sturen en het werk houdt niet op omdat de klok toevallig op 17.00 uur staat.

Mogelijk ben je recent geswitcht van kantoor en in een heel andere kantoorcultuur terechtgekomen met een andere dynamiek, andere werkwijze en onduidelijke verwachtingen? Misschien wil je graag partner worden maar weet je niet hoe? Of twijfel je juist aan of het wel iets voor je is? Of je bent al partner en realiseert je nu pas wat daar allemaal bij komt kijken. De top bereiken is nog maar het begin. Daar ook blijven én ervan kunnen genieten is pas echt een uitdaging!

Veel advocaten zouden zich het liefst alleen bezighouden met de juridische inhoud, maar dat is niet meer van deze tijd. Er wordt nu heel veel van je gevraagd, vaardigheden die je niet tijdens je rechtenstudie leert en ook niet tijdens de beroepsopleiding. Ik doel op commerciële vaardigheden en soft skills. Leren denken en handelen als een ondernemer. Daarmee help je niet alleen je cliënt maar ook jezelf en het kantoor waar je werkt.

Hoe hoger de verwachtingen hoe meer stress je als advocaat ervaart. Zeker als zaken als leiderschap, acquisitie en samenwerken je van nature niet zo liggen. Of wellicht ben je een enorme chaoot of juist veel te perfectionistisch en niet in staat om efficiënt te delegeren? Veel advocaten ervaren dan ook meer stress dan gezond is. Zo ken ik advocaten die ’s nachts geregeld wakker liggen van een termijn, een hoofdpijndossier of een vervelende situatie op kantoor.

high end businesscoaching voor executives

Vragen die wellicht spelen zijn:

Hoe bouw ik een eigen praktijk op?

Hoe maak ik acquisitie leuk en makkelijk?

Hoe te dealen met hoge werk- en prestatiedruk?

Hoe kan ik mij het beste profileren om daar te komen waar ik wil zijn?

Waar ligt mijn onderscheidend vermogen?

Hoe ga ik meer denken en handelen als een ondernemer?

Hoe ga ik om met kantoorpolitiek?

Hoe ga ik om met lastige cliënten?

Hoe kan ik op diplomatieke wijze mijn grenzen aangeven?

Hoe combineer ik mijn carrière met een leuk privéleven?

Hoe haal ik het beste uit mijn team?

Hoe zorg ik voor continue uitdaging en voldoening?

Haal meer uit je carrière en leven

Als senior advocaat of (aspirant) partner heb je op juridisch inhoudelijk vlak eigenlijk niet zo veel meer te winnen. Nu is het tijd om te groeien in leiderschap, business skills en commerciële vaardigheden. Op een manier die bij jou past. Hoe zou het voor je zijn als je vol vertrouwen in het leven staat en precies weet wie je bent als persoon en wat bij je past? Weten wat je wilt in het leven en hoe jij jouw doelen ook daadwerkelijk kunt bereiken? Alleen als jijzelf die helderheid hebt kunnen anderen jou ook optimaal faciliteren in het bereiken van jouw droomleven. You set the bar.

Door het volgen van mijn Meesterschapsprogramma (exclusief ontwikkelt voor ambitieuze ervaren legal professionals) zullen alle puzzelstukjes op z’n plek vallen. In dit halfjaar programma is aandacht voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling. Je krijgt (weer) de volledige regie over jouw carrière en leven. Ook leer ik je hele waardevolle business strategieën die ik heb geleerd van mijn internationale topmentoren. Door wat zij doen te tweaken en de vertaalslag te maken naar de advocatuur zijn ze zeer effectief gebleken. Die combinatie (mindset en praktische ondernemersskills) maakt alles mogelijk!

Wat kun je zoal verwachten van dit exclusieve businesstraject?

N

Ontdek wat jouw echte drive is, het is niet altijd wat je denkt

N

Ontdek jouw zone of Genius, zodat je gaat doen wat je leuk vindt en waar je echt goed in bent

N

Leer wat jou weerhoudt van het behalen van jouw doelen en hoe dit te shiften

N

Leer effectieve gesprekstechnieken en onderhandelingsskills zodat jij krijgt wat je wilt

N

Ontdek hoe je een optimale werkrelatie krijgt met zowel collega’s als cliënten

N

Leer hoe je persoonlijk en zakelijk leiderschap optimaal kunt inzetten

N

Leer hoe je je op authentieke wijze kunt profileren en positioneren, zowel intern als extern

N

Leer hoe je effectiever kunt werken en meer tijd overhoudt

N

Leer op de juiste wijze te delegeren en mensen aan te sturen, dit goed kunnen geeft pas echt rust

N

Leer hoe je niet alleen zelf ondernemender wordt maar hoe je dit ook bij teamleden kunt activeren

N

Ontdek hoe je beter met stress kunt omgaan, voor een relaxter leven

Hoe ga je dat bereiken?

  • Gedurende zes maanden krijg je mijn persoonlijke coaching, zowel 1-1 als groepscoaching.
  • Je maakt deel uit van een kleine groep (max. 10) ambitieuze senior advocaten/juristen en partners.
  • Je neemt deel aan exclusieve live dagen op een mooie locatie.
  • Efficiency is key! Dit is geen traject dat je onnodig veel uren van je tijd kost.

Wat gebeurt er als je geen actie onderneemt?

  • Je laat 100% zeker potentieel liggen
  • Je verhoogt jouw marktwaarde niet
  • Je blijft onnodig veel stress en/of onrust ervaren
  • Je blijft twijfelen of je wel op het juiste carrièrepad zit
  • Het blijft voelen alsof je geleefd wordt in plaats van dat je zelf de regie hebt

Waarom werk ik alleen met coachingstrajecten?

Ik geloof niet in trainingen en losse sessies als je echt resultaat wilt behalen. Je wordt ook geen topvoetballer door af en toe een balletje te trappen, zonder coaching op techniek en uitvoering.

Door trainingen kun je geïnspireerd raken of enthousiast worden, maar vaak gaat informatie het ene oor in en het andere weer uit. Informatie vergaren gaat dan ook niets wezenlijks veranderen. Informatie omzetten in kennis en implementeren door de juiste acties uit te zetten gaat alles voor je veranderen. Alleen door langer samen te werken kan ik je optimaal helpen en weet ik zeker dat jij ook doorzet om het goud te verzilveren.

Om een coachingstraject aan te gaan is commitment nodig, voor het volgen van een training niet. En commitment is nou juist de enige absolute voorwaarde voor succes. Are you ready?

“Your life does not get better by chance, it gets better by change.”

– Jim Rohn –

Waarom zou je voor mij kiezen?

Zonder mijn ervaring, bij de diverse kantoren waar ik heb gewerkt, zou ik dit werk niet kunnen doen. Mijn drive om advocaten, advocaat-ondernemers en advocatenkantoren te stimuleren om anders te denken en te handelen komt voort uit mijn passie voor de advocatuur, de liefde voor het ondernemerschap en mijn interesse in de psychologie van de mens. Mijn werkwijze is praktisch, efficiënt en effectief, no fluff!

Mijn inside kennis als vakgenoot is enorm waardevol. Ik weet:

■ waar advocaten tegenaan lopen bij het opbouwen van een eigen praktijk
■ hoe het is om onder druk te presteren
■ welke mindset nodig is om je staande te houden in een veeleisende omgeving
■ waarom advocaten blijven twijfelen over hun toekomst

Klaar om het jezelf makkelijker te maken?

Het gaat er niet om hoe goed of zelfverzekerd je nu bent maar om hoe goed je kunt worden. Leer jouw ware potentieel maximaal te benutten. Daarmee ervaar je niet alleen meer voldoening, maar verhoog je ook jouw marktwaarde. Door de essentiële inzichten die je over jezelf krijgt gedurende dit traject weet je wie je in de kern echt bent. Wat je gelukkig maakt en wat juist niet. Wat jou uniek maakt als advocaat. Waar jouw kwaliteiten liggen en waar je nog in kunt groeien. Je leert oude patronen te doorbreken zodat je eindelijk de carrière en het leven kunt creëren dat jij wilt. Van dit businesstraject ga je meteen de vruchten plukken, maar het is vooral een lange termijn investering. Je gaat er voor altijd profijt van hebben.

Ben je geïnteresseerd in deelname? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan om te kijken of ik je kan helpen bij het behalen van jouw doelen. Daarnaast vindt deelname plaats op basis van selectie. Vanwege het hoge niveau van dit programma en de deelnemers stel ik de groep zorgvuldig samen. 

Wil je een vrijblijvend adviesgesprek of heb je vragen?

Stuur me een bericht en ik neem contact met je op.

11 + 13 =

Meesterlijk Productief Traject

Voor advocaten en juristen die meester willen worden in time-management. Je leert hoe je meer omzet genereert in minder werkuren. Deelnemers winnen minimaal een uur tijd per dag, wat resulteert in gemiddeld € 50.000,- tot € 100.000 extra omzet per jaar. Of veel meer vrije tijd. Meld je hier aan voor de wachtlijst. We starten weer in 2023!

Nieuwsbrief

Je bent succesvol aangemeld voor de wachtlijst van het Meesterlijk Productief Traject!